Vladimir Coman - ''Best Telesales Agent'' - Contact Center Magazine

Vladimir Coman – ”Best Telesales Agent”

iunie 6, 2018 Contact Center Magazine Comments Off

DE VORBĂ CU VLADIMIR COMAN, E-VALUE ROMANIA, CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI ”BEST TELESALES AGENT”, ÎN CADRUL ROMANIAN CONTACT CENTER AWARDS 2018

1. Care crezi că sunt atributele care au contribuit la câștigarea premiului din cadrul Romanian Contact Center Awards?

Cred că ceea ce a contribuit cel mai mult la câștigarea acestui premiu sunt calitățile înnăscute pentru un vânzător excelent, puse în evidență de energia debordantă și inocența lucrului făcut cu pasiune. Sunt un bun ascultător și asta mă ajută să construiesc o poveste în jurul lucrurilor de care oamenii au nevoie. Faptul că am avut de partea mea susținerea și încurajările colegilor mei, m-a ajutat să-mi depășesc emoțiile și să-mi valorific calitățile.

2. Să ne întoarcem în timp: Vladimir la vârsta de 10 ani. Ce fel de copil erai, ce speranțe aveai? Ce îți doreai să devii atunci? Ai reușit să îți îndeplinești visele?

 La 10 ani jucam fotbal la echipa locală « CS Slănic Prahova » și zilnic îmi imaginam că aveam să devin un mare fotbalist. Întotdeauna mi-a plăcut sportul, îmi doream să ajung sportiv de performanță, însă, din cauza posibilităților reduse ale clubului din punct de vedere financiar, nu am reușit ce-mi propusesem jucând fotbal. Totuși, am reușit să continui pe plan sportiv, dar printr-un sport cu totul diferit, ciclismul. Am practicat la « CS Petrolul Ploiești » unde am reușit să obțin și performanțe satisfăcătoare pentru mine, prin urmare, pot spune totuși că într-o oarecare măsură, am reușit să-mi îndeplinesc visele de la acea vârstă.

 3 lucruri pe care le-ai învățat de la familia ta.

 Respectul, iubirea și să fiu întotdeauna o persoană pe care cei din jur să se poată baza, să aibă încredere. Lista ar fi mult mai mare, dar acestea sunt cele mai importante, au avut un rol definitoriu în a mă forma ca om, atât personal cât și profesional.

 4. Harta carierei: de unde ai pornit și unde ai ajuns, care a fost primul tău job?

Având în vedere vârsta pe care o am, nu am o experiență profesională foarte mare. Cu toate acestea, planurile și drumul pe care le urmez sunt foarte promițătoare.

Primul job a venit odată cu mutarea în Brașov, în urmă cu 2 ani, într-o companie producătoare de piese auto. Pentru că simțeam că pot mai mult, nu a fost un job de durată, ivindu-se în scurt timp oportunitatea job-ului din E-value. Aici am avut un parcurs foarte frumos, cu profesioniști care mi-au fost alături, cu recorduri în vânzări pe două proiecte și premiul pentru cel mai bun vânzător în cadrul programului intern de recunoaștere « EVI Awards ».

Recent, după obținerea acestui premiu, am fost promovat așa cum îmi doream, ca Team Leader, iar faptul că iubesc ceea ce fac mă determină să fiu din ce în ce mai bun în fiecare zi.

5. Cum te influențează câștigarea acestui premiu?

Mi-a oferit o și mai mare încredere în mine și abilitățile mele. Având în vedere faptul că este câștigat la doar 2 ani de când am ales drumul acesta, mă motivează să-mi ating obiectivele personale și să mă gândesc deja la următorul pas în carieră.

6. Cum arată o zi din viața ta? (personală și profesională)

Sunt o persoană foarte activă (prietenii ar spune mai degrabă agitată), prin urmare, fiecare zi începe foarte devreme la mine, în jurul orei 6. Îmi place să alerg o oră, mă ajută să mă pregătesc pentru a da ce-i mai bun din mine la job. Dupe orele petrecute la birou mă relaxez cu prietenii fie la baschet, fie la ping – pong sau mă deconectez citind o carte.

7. Explică-i unei persoane de 70 de ani ce presupune job-ul tău.

Vom numi persoană de 70 de ani, ipotetic, Doamna Maria : « Doamna Maria, activitatea mea presupune să vă ajut să vă îndepliniți nevoile fără a mai fi necesar să vă deplasați dumneavoastră pentru a achiziționa ceea ce aveți nevoie. Așa cum mă gândesc la părinții mei care m-au crescut și sunt ajutați la rândul lor de alte persoane, asta încerc eu să fac prin job-ul meu, să vă ajut să găsiți cele mai bune soluții și să vă fac traiul mai ușor.

8. Sloganul/motto-ul tău în viață

Nu i-aș spune chiar slogan, este mai degrabă un quote pe care îl am în minte în fiecare zi: “I suppose it will all make sense when we grow up”. Dar, infiltrând o glumă de când eram mic, am un fel de motto: “Rugby, tată, nu balet.”

9. 5 valori care te definesc

 Ambiția, perseverența, onestitatea, libertatea și aventura.

 10. Ce hobby-uri ai, ce te relaxează/deconectează?

Sunt foarte multe, atât de multe încât dacă le-aș scrie pe toate ar exista posibilitatea ca cititorii să nu mă creadă. Îmi place să călătoresc și să fiu un aventurier extremist – călătoresc cu prietenele din București în orașele din Europa și dormim « pe unde apucăm ». Așa cum am spus și mai devreme fiind un împătimit al sportului, mă decontectez jucând baschet, fotbal și ping – pong cu colegii de la muncă sau organizând diverse ieșiri tot cu ei.

11. Dacă ar trebui să faci altceva pentru o zi, ce job ai alege?

Mi-ar plăcea să fiu impresar și, neputând să renunț la abilitățile mele de vânzător, să închei un transfer de câteva milioane de euro pentru un sportiv de performanță.

12. Ai recomanda un job în această industrie unui prieten de-al tău? De ce?

Da, aș recomanda cu siguranță. Deși este un paradox, eu fiind foarte activ, sportiv nativ, iar acesta fiind un job static, pe mine m-a ajutat să mă dezvolt, să-mi dau seama că sunt înzestrat cu multe. Însă cel mai mult m-a ajutat să-mi depășesc limitele pe care mi le impuneam singur. Pe de altă parte, un job în această industrie oferă o foarte mare flexibilitate, chiar poți să îmbini utilul cu plăcutul. Sunt argumentele pe care le-am folosit deja când am recomandat prietenilor mei diverse job-uri în această companie.

13. Modele personale și profesionale: cine te inspiră și de ce.

 Modelele personale sunt cu siguranță părinții. Au fost întotdeauna cei mai buni prieteni ai mei, mi-au oferit încredere și știu că mă pot baza necondiționat pe ei, în orice situație.

Modelele profesionale sunt colegii mei, de la ei învăț în fiecare zi ceva nou și consider că am reușit să câștig acest premiu și cu ajutorul lor. Mă inspiră profesionalismul și încrederea lor, suportul pe care mi l-au oferit și mi-l oferă.

14. Ce înseamnă succesul pentru tine?

Sincer, nu consider că succesul poate fi definit sau că există un moment în viață când poți spune că l-ai atins deoarece întotdeauna se poate ivi ceva măreț. Dar pot încerca să-l definesc prin ceva mai simplist: o viață sănătoasă, o familie fericită, libertate și să faci ceea ce te face fericit.

 

 

 

Despre Romanian Contact Center Awards:

Romanian Contact Center Awards, primul eveniment de acest tip din România, organizat de revista Contact Center Magazine, premiază cei mai buni oameni din industria de contact center, o industrie care setează standarde de comunicare și de respect față de clienți, care susține multe arii de business și aduce multiple beneficii.

 

 

Author