45 de poziții noi în cadrul biroului din București al Avangate - Contact Center Magazine

45 de poziții noi în cadrul biroului din București al Avangate

iunie 16, 2017 Contact Center Magazine Comments Off

Avangate (în curând 2Checkout), compania software cu rădăcini românești care a achiziționat recent procesatorul global de plăți 2Checkout, va angaja în următoarele două luni 45 de specialiști pentru sediul din România.

Cele mai multe poziții vizează tineri profesioniști care doresc să se specializeze în activități precum analiza de risc și gestionarea sistemelor anti-fraudă pentru comenzile online, suport tehnic, operațiuni financiare și chargeback, cât și analiză financiară și vânzări. Sunt deschise, totodată, și poziții pentru specialișți IT cu experienta, care să susțină dezvoltarea tehnică și integrarea soluțiilor Avangate și 2Checkout la nivel global.

”Căutăm acei tineri profesioniști, ambițioși, care știu că expunerea la o piață internațională, o industrie dinamică și proiecte interesante le oferă posibilități de dezvoltare rapidă și achiziția unor competențe mai rar întâlnite pe piața locală. Suntem totodată interesați să creștem și intern profesioniștii de care avem nevoie, prin promovarea colegilor din echipă. Ne putem mândri cu o rată de promovări de aproape 20% în ultimul an. Susținem dezvoltarea prin accesul la sisteme și tehnologii noi, traininguri, conferinte și certificări internaționale, dar și prin schimb de experiență cu colegii din alte regiuni”, menționează Mădălina Teodorescu, HR Director în cadrul Avangate (în curând 2Checkout).

Compania oferă pachete financiare motivante dar și o serie generoasă de beneficii, de la  abonamente medicale pentru angajați și copiii lor, posibilitatea de a servi masa de prânz alături de colegi în restaurantele din apropierea biroului, cursuri de specializare, locuri de parcare auto și parcare securizată pentru biciclete, cafea din partea companiei, evenimente și petreceri.

”Colegii care ni se vor alătura vor găsi în cadrul Avangate (în curând 2Checkout) un mediu dinamic, o echipă foarte pasionată care crede în performanță și reușește în fiecare an să aibă rezultate remarcabile, compania ajungând numărul 2 la nivel global în industrie. Deși suntem o multinațională, ne place să ne păstrăm și să încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și inovația, atât în relația cu clienții companiei, cât și intern”, continuă Mădălina Teodorescu.

2Checkout, împreună cu Avangate, are în prezent 260 de angajati la nivel global, dintre care 70% lucrează în biroul din România, restul regăsindu-se în Statele Unite, Olanda, Marea Britanie și Rusia. Echipa locală susține operațiunile de vânzări, marketing, financiare, de suport clienti, precum și de dezvoltare tehnologică.

Posturile disponibile pot fi vizualizate pe pagina de cariere a Avangate (în curand 2Checkout): http://www.avangate.com/about-us/careers/.

Sursa: https://www.prwave.ro

Author