La 40 de ani de la înființare, compania Teleperformance a trecut printr-o schimbare majoră la nivel de identitate vizuală. - Contact Center Magazine

La 40 de ani de la înființare, compania Teleperformance a trecut printr-o schimbare majoră la nivel de identitate vizuală.

august 20, 2019 Contact Center Magazine Comments Off

Suntem o echipă longevivă și unită. Împărtășim aceleași valori și principii, care ghidează acțiunile noastre atât în interiorul cât și exteriorul companiei.

Suntem prezenți în 80 de țări, având o echipă globală formată din peste 300k de oameni, cu peste 218k de stații de lucru, oferim servicii în 265 de limbi și dialecte.

Lider mondial, Teleperformance este singura companie, pe piața de profil, care a ajuns la performanța de a primi mai mult de 50 de premii Frost & Sullivan în diferite categorii până în 2018.

Aducem culoare brandului nostru, o transformare așteptată și adaptată multi-culturalității companiei.

Tot în 2018, Teleperformance a primit numeroase premii Best Employers și Great Place to Work, de asemenea a fost recunoscută internațional primind Premiul Strategie și Leadership Competitiv pentru securitate și conformitate globală

Ne dorim crearea celui mai bun mediu de lucru pentru angajații noștri, care să le dezvolte creativitatea, productivitatea și să le îmbunătățească nivelul de implicare, precum și cel de satisfacție. Generația millennials este orientată spre rezultate imediate și un grad de comfort ridicat, bazat pe o primă impresie și un sentiment de siguranță pe care îl oferă rezonanța brandului prin vocea angajatului. Investim în oameni și în dezvoltarea lor, iar începând cu anul 2019, sub umbrela noului nostru motto “Each Interaction Matters”, Teleperformance România se reinventează punând bazele unei noi strategii de Employer Branding. Dorința noastră este de a ne apropia de viitorii noștri colegi, să venim în întâmpinarea nevoilor lor și să îi inspirăm să se integreze în marea familie Teleperformance.

În 2018 România a câștigat un premiu important-Best Small Outsourcing Partnership- ECCCSA de care la nivel profesional dar și emoțional, ne bucurăm și suntem mândri. Investim în parteneriatele cu clienții noștri prin expertiză, inovație și factorul uman, pentru a crea experiențe de succes.

De-a lungul timpului, Teleperformance România a creat evenimente prin care dezvoltăm o legătură mai puternică între noi, implicându-ne în acțiuni de responsabilitate socială specifice.

Sub umbrela “Citizen of the World”- proiect derulat la nivel global, participăm la competiții sportive (Ex. “Swimathon” – eveniment organizat pentru strângerea de fonduri în scop umanitar), suntem implicați în multiple acțiuni destinate strângerilor de fonduri, bunuri, haine și alimente pentru asociația “Ana și copiii”, s.a.

O altă activitate populară și apreciată de colegii noștri extrem de talentați este “TP for FUN”- concurs desfășurat anual, atât la nivel local dar și internațional. Anul trecut România s-a clasat pentru

primă data pe locul 2 internațional, la categoria dans.

Ne bucurăm de fiecare data, ca niște copii, de “Ziua fructelor”, “Ziua Plăcintelor”, “Icecream Day”, masaj la birou. Găsim întotdeauna motive de bucurie pe care le transformăm în sărbătoare cum ar fi “Ziua Femeii”, “Ziua Proiectului”, “Ziua diversității culturale”, “Ziua Internațională a Iei” sau aniversarea fiecărui angajat printr-un cadou simbolic.

Cu toții ne adunăm și ne distrăm cu ocazia “Zilei Internaționale a Copilului” prin “Decatlonul Copilăriei”- o săptămână altfel în care ne reamintim să fim copii și să jucăm jocuri din copilărie, “Pool Party” sau petrecerile de Crăciun atât ale angajaților dar și a copiilor acestora.

Anual, Teleperformance România, în luna aprilie, participă la X-tra Mile, competiție sportivă internă la nivel european. Anul acesta suntem animați de dorința de a câștiga premiul de 10.000 de euro, ce ar aduce o contribuție din partea noastră extraordinarei echipe “Special Olympics” care ne inspiră mereu prin determinarea și perseverența de care dau dovadă în fiecare zi.

Știm că angajații fericiți sunt ambasadorii companiei și fac diferența când vorbim de servicii de calitate oferite clienților noștri. Prin intermediul programelor, a inițiativelor și a campaniilor interne, ne implicăm să facem ca oamenii, care sunt baza activității noastre, să fie mândri de echipa din care fac parte.

Ultimii ani au adus pentru noi și o creștere considerabilă a echipei, lucru ce ne bucură, dar în același timp ne responsabilizează.

Într-o epocă a digitalizării și automatizării accelerate, pentru noi latura interumană continuă să primeze, având valoare de loializare, însă ne folosim de mijloacele pe care tehnologia ni le oferă pentru eficientizarea proceselor de raportare, analiză, previzionare și gestionare mai bună a costurilor.

Oamenii, pe de altă parte, sunt singurii capabili să stabilească legături adevărate în comunicarea cu clienții.

Conform Harvard Business Review Analytic Services în parteneriat cu Teleperformance, Social Media continuă să domine și 86% din interacțiunile cu clienții se realizează prin intermediul acestor canale.

Digitalizarea este un trend mai puțin cunoscut dar foarte disputat și controversat care a produs schimbări în modul în care anumite companii relaționează cu clienții lor.

Tehnologia într-adevăr creează ușurință clienților în abordare cu un simplu click, însă reversul acesteia este că aproape 60% din cei intervievați au remarcat dificultăți în a reproduce experiența contactului direct cu o persoană folosind tehnologiile digitale.

Într-o lume în care conectivitatea este prioritizată, clienții așteaptă să aibă un acces facil, timpul de răspuns să fie mult scurtat, aproape instant, și face ca social media să devină o unealtă valor

oasă pentru companii, oferind prezentă și accesibilitate.

O altă așteptare a clienților este legată de viteza de reacție, iar ratele de răspuns sunt prioritizate deoarece ar putea să aibă un impact pozitiv în experiența cu clienții. În epoca millennials, mai repede înseamnă mai bine.

Teleperformance România are o echipă de aproximativ 1500 de oameni, echipă multiculturală alcătuită din 27 de naționalități, ce rezonează cu aceleași valori.

Cu toate acestea, clienții se așteaptă la o experiență personalizată și companiile trebuie să își aloce timp pentru a răspunde nevoii de interacțiune umană a clienților.

Empatia, sinceritatea și inteligența emoțională sunt fundamentul unei mai bune conexiuni cu clienții.

Teleperformance recunoaște importanța mixului tehnologie-empatie. Oamenii noștri constituie centrul tuturor acestor acțiuni – având acces la o pregătire care are ca scop dezvoltarea atât a abilităților tehnice, dar și a aptitudinilor sociale și a abilităților de comunicare, capabile să genereze continuu interacțiuni semnificative și eficiente pentru clienți.

Filozofia noastră este un angajament făcut față de oameni. Credem că putem face din lume un loc mai bun prin construirea de parteneriate mai puternice între clienții noștri și clienții acestora. Facem acest lucru prin atenția acordată fiecărei interacțiuni pe care o întreprindem.

Familia Teleperformance îmbrățișează unicitatea fiecărei persoane cu care interacționăm, indiferent unde se află aceasta în lume. Mulțumirile și recunoștința noastră se îndreaptă către toți cei care au făcut parte din succesul nostru în 2018 – echipa și clienții noștri, pe care îi considerăm partenerii succesului nostru. Această călătorie este doar începutul. Aspirația noastră este ca în 2019 să continuăm să devenim împreună mai puternici!

 

Author