STRES și SENS în Customer Care în România - Market Research - Contact Center Magazine

cercetare de piață stres și sens în customer care

STRES și SENS în Customer Care în România – Market Research

iunie 10, 2024 Contact Center Magazine Comments Off

În lumea dinamică și mereu în schimbare a contact centerelor, sănătatea mentală și bunăstarea angajaților sunt aspecte esențiale pentru menținerea unui mediu de lucru productiv și echilibrat. Pentru a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă agenții de call center, specialiștii și managerii de primă linie din România, Contact Center Magazine lansează acest studiu de piață în colaborare cu Marketing Insiders Group.

Obiectivul studiului

Acest studiu urmărește să evidențieze nivelul de stres resimțit de angajații din contact centere, sursele principale ale acestuia și impactul asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală. De asemenea, studiem activitățile de relaxare și programele de învățare continuă, precum și sensul găsit în activitatea profesională, dar și modul în care acesta influențează nivelul de stres resimțit.

De ce este important?

Rezultatele acestui studiu vor fi esențiale pentru a crește conștientizarea cu privire la provocările legate de sănătatea mentală în contact center și pentru a identifica soluții practice pentru îmbunătățirea mediului de lucru. Doar prin înțelegerea profundă a acestor aspecte putem contribui la dezvoltarea unor strategii eficiente pentru gestionarea stresului și îmbunătățirea bunăstării angajaților.

Participarea ta contează!

Studiul este complet anonim și independent. Completarea chestionarului durează maxim 5-7 minute, iar rezultatele anonimizate vor fi folosite pentru a oferi o imagine clară și veridică a situației actuale din contact centerele din România.

Prin completarea acestui sondaj, vei contribui la o mai bună înțelegere a provocărilor și la identificarea unor soluții concrete care pot îmbunătăți semnificativ mediul de lucru.

Participă la studiu

Te invităm să completezi chestionarul accesând link-ul de mai jos. Împreună putem crea un mediu de lucru mai echilibrat pentru toți angajații din contact centere!

Author